گوگل مپ یکی از محبوبترین و پرکاربردترین برنامههای نقشهبرداری در جهان است. این برنامه به کاربران امکان میدهد تا مکانهای مورد نظر خود را پیدا کرده و مسیریابی کنند. برخی از کاربران ممکن است بخواهند موقعیت مکانی خود را در گوگل مپ حذف کنند. دلایل این امر میتواند متفاوت باشد، از جمله تعطیلی کسب و کار، اطلاعات نادرست و غیره. در این مقاله، نحوه حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ را به صورت کامل آموزش خواهیم داد. اما قبل از آن شما را با ویژگی ثبت کسب و کار در گوگل مپ آشنا خواهیم کرد.
ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ و افزایش فروش
ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ یک اقدام ضروری برای هر کسب و کاری است که میخواهد در فضای آنلاین حضور داشته باشد. این کار باعث میشود که کسب و کار شما در نتایج جستجو برای کاربرانی که به دنبال خدمات یا محصولات شما هستند، نمایش داده شود. و مزیتهایی دارد، از جمله:
- افزایش آگاهی از برند
- افزایش ترافیک وبسایت
- جذب مشتریان جدید
- بهبود سئو و…
سایتهای مپ ثبت و مارکت گوگل خدمات ثبت لوکیشن مغازه در گوگل را به صورت کاملاً تخصصی و حرفهای ارائه میدهند. این سایتها با استفاده از کارشناسان باتجربه و متخصص، لوکیشن کسب و کار شما را به صورت دقیق و کامل در گوگل مپ، نشان، بلد و اسنپ ثبت میکنند.
ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ یک سرمایهگذاری ارزشمند برای هر کسب و کاری است. این کار باعث میشود که کسب و کار شما در فضای آنلاین دیده شود و مشتریان بیشتری را جذب کنید. برای ثبت لوکیشن کسب و کار خود و یا حذف آن در گوگل مپ، همین امروز به سایتهای مپ ثبت یا مارکت گوگل مراجعه کنید. همچنین برای دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان آنها تماس بگیرید.
کارشناسان مپ ثبت: 02128423930
کارشناسان مارکت گوگل: 02128429599

هدف از این مقاله، ارائه اطلاعات جامع و علمی به کاربران گوگل مپ است تا آنها بتوانند به طور آگاهانه و با اطلاعات کافی تصمیماتی مبنی بر حفظ حریم خصوصی خود بگیرند و در عین حال از امکانات این ابزار مفید استفاده کنند. در ادامه این مقاله، به تفصیل به روشها و مراحل حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ خواهیم پرداخت و اطلاعاتی را ارائه خواهیم داد که هر فردی که از این اپلیکیشن استفاده میکند، نیاز به آن دارد.
حذف موقعیت مکانی در گوگل
با توجه به اینکه اطلاعات مکانها در گوگل مپ از منابع متعددی جمعآوری میشوند، بروز اشتباهات یا نیاز به ویرایش و یا حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ ممکن است رخ دهد. گاهی اوقات نیز پیش میآید که به دلیل تعطیلی کسب و کار یا به دلیل انتقال مکان قصد حذف کسب و کار را در گوگل مپ داشته باشیم. در ادامه نحوه حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مراحل حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ با کامپیوتر
مرحله نخست
برای حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ، ابتدا وارد سایت گوگل مپ شوید. سپس، باید نام یا آدرس آن را در قسمت جستجوی گوگل مپ وارد کنید.
مرحله دوم
حال پروفایل مکان مورد نظر را باز کنید و در زیر اطلاعات مکان، روی گزینه suggest an edit یا “پیشنهاد ویرایش” کلیک کنید. با انجام این عمل، یک پنجرهی جدید باز میشود و شما باید بین ویرایش و حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ، یکی را انتخاب کنید.
مرحله سوم
شما با انتخاب گزینه change name or other details یا “تغییر نام یا جزئیات دیگر” به قسمت ویرایش مکان ثبت شده در گوگل مپ هدایت میشوید. حالا میتوانید هر تغییری که لازم است در اطلاعات مکان مورد نظر را وارد کنید. در پایان، روی گزینه “ارسال” کلیک کنید تا اطلاعات اصلاح شده به گوگل ارسال شود.
مرحله چهارم
در صورتی که قصد حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ را دارید، گزینه “حذف این مکان” را انتخاب کنید. به این ترتیب، یک پنجره جدید باز میشود و از شما دلیل حذف مکان موردنظر را میپرسد. در اینجا باید به گوگل اعلام کنید که علت حذف مکان، تعطیلی، تغییر آدرس، عدم وجود آن، اسپم بودن، کپی بودن یا وجود مشکلات حقوقی است. همچنین، لازم است عکس یا سندی برای اثبات ادعای خود به گوگل ارسال کنید. در پایان، با زدن گزینه “ارسال” اطلاعات برای بررسی به گوگل ارسال میشود.
مراحل حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ با موبایل
مرحله نخست
ابتدا برای حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ به کمک موبایل، باید برنامه گوگل مپ را در گوشی همراه خود اجرا کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد باید مکان مورد نظر را انتخاب کنید، برای این کار هم میتوانید با لمس و جابجایی نقشه انجام دهید و هم از قسمت باکس سرچ در بالای صفحه مکان مورد نظر را جستجو کرده و انتخاب کنید. پس از انتخاب مکان، صفحه جدیدی باز میشود که در این صفحه باید گزینه suggest an edit یا “پیشنهاد ویرایش” را انتخاب کنید.
مرحله سوم
در ادامه، دو گزینه برای ویرایش مکان (change name or other details) و حذف مکان (remove this place) نمایش داده میشود. برای حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ، گزینه “حذف این مکان” را انتخاب کنید. در نهایت دلیل حذف مکان مورد نظر را وارد کنید و گزینه “ارسال” را لمس کنید.

حذف مکان از طریق فهرست نتایج جستجوی گوگل
در صورتی که مکان تجاری مورد نظر شما در فهرست نتایج گوگل قابل مشاهده است، به حساب کاربری خود در گوگل وارد شوید. سپس روی پیوند “بازخورد” در پایین جعبه نمایش داده شده کلیک کنید و اطلاعاتی که نیاز به تغییر دارند را وارد کنید.
برای حذف مکان، پس از کلیک روی پیوند “بازخورد” در بالای جعبه اطلاعات، در مقابل متن Moved, closed or was never here روی “بله” کلیک کنید. سپس علت حذف مکان را اعلام کنید. این علت میتواند شامل بسته شدن دائمی، عدم وجود مکان در این نقطه، هرزنامه، مکان شخصی و نه عمومی، جابجایی مکان یا ثبت تکراری مکان باشد. در نهایت، درخواست خود را ارسال کنید.
حذف مکان از طریق Google My Business
مرحله نخست
برای حذف موقعیت مکانی در گوگل به کمک گوگل مای بیزینس، کامپیوتر خود را روشن کنید و وارد Google My Business شوید. توجه داشته باشید که باید با همان حساب کاربری وارد شوید که قبلاً آدرس و اطلاعات مکان را وارد کردهاید.
مرحله دوم
سپس از سمت چپ صفحه، روی Businesses کلیک کنید و در فهرست بیزنسها، مکان مورد نظر خود را پیدا کنید. حالا روی گزینه “ویرایش” که در سمت راست آن قرار دارد کلیک کنید.
مرحله سوم
در صفحه بعدی، روی Mark as permanently closed (علامت ثبت دائمی بسته شده) کلیک کنید. در پنجره بازشده، روی Close Business (بستن کسب و کار) کلیک کنید.
مرحله چهارم
سپس Remove listing (حذف لیست) را انتخاب کنید و روی “حذف” کلیک کنید تا مکان را از حساب Google My Business خود حذف کنید. با این کار، آدرس مکان هم از نقشه و هم از لیست شما حذف خواهد شد. اگر نمیخواهید مکان را از لیست خود حذف کنید، مرحله “حذف لیست” را انجام ندهید.
نکات مهم درباره حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ
- وقتی قصد حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ را دارید، کسب و کار شما هنوز ممکن است توسط افراد از طریق جستجو در گوگل مشاهده شود. برای کاهش این امکان، پیش از حذف مکان، بهتر است آن را در وضعیت به طور دائم بسته شده (Permanently closed) قرار دهید.
- با حذف اطلاعات مکان و موقعیت شما روی گوگل مپ، هر گونه تصویر، فیلم، نظرات مشتریان و سایر مطالب مرتبط با کسب و کار شما نیز حذف خواهد شد.
- همچنین، آدرس ساخته شده توسط گوگل برای کسب و کار شما نیز حذف خواهد شد و امکان بازیابی و بازگرداندن اطلاعات کسب و کار حذف شده وجود ندارد.
- به جای حذف کامل یک کسب و کار، در صورتی که قصد دارید در آینده آن را مجدداً روی نقشه نمایش دهید، بهتر است از گزینه “به طور موقت بسته شده” (Temporarily closed) استفاده کنید. در این صورت، در صورت تمایل، میتوانید آن را در آینده دوباره بازگردانید.
- در صورتی که قصد تغییر مکان کسب و کار خود را دارید، به جای بستن یا حذف آن از روی نقشه، میتوانید آدرس را ویرایش کنید.
- بعد از انتخاب یک مکان به عنوان کسب و کار بسته شده، گوگل فوراً کسب و کار شما را از نقشه حذف نمیکند. این فرآیند زمانبر است و ممکن است مدتی طول بکشد تا تغییرات اعمال شود.
جمع بندی
باید به یاد داشته باشیم که حذف موقعیت مکانی در گوگل مپ یک فرآیند مهم است که نیاز به دقت دارد. قبل از اقدام به حذف یا ویرایش مکان، بهتر است ابتدا به دقت علت و نیاز خود را بررسی کنیم و مطمئن شویم که این تصمیم منطقی و مورد نیاز است. همچنین، در هنگام ارسال درخواست حذف یا ویرایش، توجه کافی به توضیحات و اطلاعات ارائه شده باشد تا فرآیند بررسی توسط گوگل به درستی انجام شود. با رعایت این نکات، میتوانیم به بهبود و دقت اطلاعات موجود در گوگل مپ کمک کنیم و تجربه کاربران را بهبود ببخشیم.